Life Is Wild

Jag har hittat en ny serie som verkar rätt så underhållande att spendera tid på! Life Is Wild heter den och handlar om en familj som flyttar till södra afrika för att hindra dem från att splittras. Barnen i familjen är halvsyskon till varandra, föräldrarna har alltså träffats efter att de fått barn med någon annan. De klassiska "you're not my father, you don't make up my rules"-problemen uppstår såklart och sånt är alltid kul att följa.
En fin blandning mellan mesaction/drama och komedi som jag behöver. Har dock bara sett pilot-avsnittet ännu, men det verkar lovande så jag kör nog på och ser vad som händer.


image55

Besvikelse

Pappa trollade fram några alvedon som han tydligen hade gömt för eget behov... El drygo!
Tog två stycken vi ett-tiden och slog igång ett Houseavsnitt för att lägga mig i sängen och invänta alvedonernas verkan.  Det tog väl ungefär 40 minuter innan de började härja runt i kroppen. Brukar det inte gå på 20? Märkligt.

Alltid är det nått

Noll procent alvedon hemma och hundra procent mensverk equals
noll procent skola. Det känns som, as usual, att hela nedre
magområdet ska sprängas eller ge efter för gravitationen.
Ibland önskar man att man var tillfälligt gravid - utan magen, barnet och
illamåendet. Jag tänkte ge värken en chans att avta så jag kunde
gå till skolan, så just nu är jag halvt sminkad och har håret
uppsatt. Det är väl bara att bege sig mot sängen och försöka sova bort
hela dagen så att jag inte behöver känna the pain.

Lycka?

Wiie, pappa tog in posten nu och jag såg att mina
bambooörhängen hade kommit :D Glädje på hög nivå!
Att något så obetydligt kan göra hela min dag, otroligt ^^

Slö, fast ändå inte

Har inte så mycket mer att säga än att jag är helt slut i kroppen.
Bäst att jag kör på lite till när jag ändå är igång!

Duktig flicka

Åh vad jag har varit duktig idag! Jag har gjort klart en massa skolarbeten; finjusterade mi krönika, skrev "my speech" till engelskan, avslutade en laborationsrapport till biologin och fixade mina egna tio budord till religionen. Ska snart sätta mig och läsa igenom fysiken och de kunskaper vi behöver till laborationen vi ska utföra på tisdag. Senare ska jag ut till garaget och träna! Ha en trevlig kväll, det ska jag ha!

Söndag

Rush Hour dag idag. Har sett klart på ettan just nu och ska strax äta lite lunch. Det jag älskar med filmer som Jackie Chan är med i är att de alltid har bloopers i slutet på filmen. Aaasroligt! :D


Hade mysigaste telefonsamtalet med Petter igårkväll, precis innan jag skulle sova. Fan vad jag saknar honom.. Skönt att det bara är en vecka kvar innan han kommer hem till mig i alla fall.


Senare idag ska jag antingen ut och springa, men det lutar nog mest åt att jag sätter mig på träningscykeln och efter det är det ett gympass på maskinen som gäller.
Tack och adjö, hörs sen!


Bilder från veckan

image49image50image51image52image53image54

Vad tycks? En aning allt för vanliga motiv kanske, men svårt att komma på något
riktigt bra och roligt projekt. Ska köra på något tema nästa gång tror jag, men vad?
Jag längtar till sommaren kan jag lugnt säga.

Let's chilla ner lite

Ja.. sitter och ser på Let's dance nere i vardagsrummet och har PMS. Vet att jag ska få mens ungefär i mitten på nästa vecka och kommer på mig själv att gå från normalläge till förbannad. Det räcker med att någon i familjen pratar lite kort med varandra för att få mig att fräsa till. Jag menar, man kan ju be snällt istället för att få PMS-ryck helt enkelt. Bör se mig för så att mamma inte tar illa upp och blir arg för att jag inte
kan bete mig på ett mer trevligt sätt. Förlåt mig.

Nu börjar det igen! Bye :)


Bamboo

image48
-   N u   ä r   d o m   m i n a !   B a m b o o   l o v e .
beställda från Cocoo, 145:-

Home alone

Nu är jag hemma igen, men hade hellre stannat kvar i Örebro.. Har haft en underbart härlig helg tillsammans med Petter hemma hos honom. Det var första gången som jag träffade hans mamma och hon var verkligen jättesnäll och söt :)


Gaaah, jag vill tillbaka. Nu syns vi inte förän om 2 veckor då han kommer och bor över helgen hos mig, myyys.


'morn!

Äntligen är det fredag! Friday I'm in love. Jag vet inte hur många gånger som jag
lyssnat på The Cures orginalversion av den låten på just fredagar.


Äter en tallrik youghurt och dricker en mugg te till frukost för tillfället. Har precis sminkat,
klätt på och friserat mig och är snart redo för en tripp ut till vägen och bussen.


Ska till Petter ikväll! <3


Inget speciellt

Aaah, nyduschad och fräsch once again. Första dagen i skolan sedan förra veckan i torsdags och det har varit som vanligt.. Så inget nytt på den fronten.
Fick idag reda på att vi ska ha matteprov nästa vecka på fredag så när jag kom hem satte jag mig och började räkna direkt, duktig som jag är. Det gäller att börja i tid nån gång i alla fall..
Nu väntar jag på ett telefonsamtal från min kära Petter :) hejdå.

Stationär i skolan

Sitter på en stationär dator i skolan av nån anledning. Orkade inte dra upp bärbara och eftersom att jag och mina kära vänner sitter vid ett rum fyllt med sationära datorer så såg just den här jäkeln så inbjudande ut att jag inte kunde motstå den.

Har nyss ätit lunch och idag bjöds det på potatisgratäng med skinka, mumma liksom! Just nu sitter killarna och spelar något spel som jag inte tänker nämna för deras egen skull för att deras heder hänger på det hela ;D
Har matte klockan ett och efter dem lektionen drar jag ner till stan och hämtar ut mina tågbiljetter för helgen.

Hörs senare ikväll när jag är hemma.

Onsdag

Go och glad, snygg idag. Höhö, nejmen jag känner mig rätt fräsch och så. Tidigare när jag var sjuk orkade man liksom inte göra någonting så igår efter att jag hade duschat fick jag äntligen göra något åt frillan som jag gått omkring med. Tar bussen till skolan som går om en timme så jag får väl börja pallra mig ut till vägen om 40 min eller något sådant. Wish me luck!

Bravo Anna

Idag har jag fått rätt mycket gjort! Jag har tränat lite (fortsätter ikväll),
skrivit en back-up krönika utifall jag inte hinner skriva den riktiga,
beställt tågbiljetter och just nu ska jag gå ut med hundarna.
Blir nästan lite nöjd över mig själv ;)

Tisdag, hemma igen

Alltid är det något som är fel. När jag väl känner mig frisk så har
jag huvudvärk istället, ironisk? Knappast... bara mitt liv.

Kan i alla fall med glädje i rösten berätta att jag har fixat tågbiljetterna för resan till Petter i helgen. Eftersom att jag är under 18 och ville betala med kort så fick pappa hjälpa mig och lägga ut pengar och när jag skulle betala tillbaka sa han bara "nej men jag bjuder på det" och jag trodde inte mina öron, men tackade och tog emot utan fight! :D


Nu ska jag dricka upp mitt goda te och börja träna lite så jag kan äta min choklad som jag fick hem igår utan att behöva må dåligt över det sen. Lite kompensation you know ;) Efter det ska jag sätta mig ner och se på db samtidigt som jag ritar, har börjat få till figurerna rätt så bra nu! Vet liksom grunderna nu och kan leka vidare med fantasin.


Lite bättre

Finally (!), istället för att bli sämre och sämre så känner jag mig lite bättre idag! Har en brännande känsla i halsen och är lite tung i huvudet, men känner mig rätt så okej ändå. Stannade hemma från skolan idag igen, men imorn så kommer jag nog iväg.
Under dagen ska jag slappa en massa för att bli så bra som möjligt till imorn. Hörs sen :)

Advertising

Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari.

Gnäll

Är mörk under ögonen, har ont i halsen och ryggen samtidigt som jag växlar mellan frossa och hetta i kroppstemperatur. Fan vad det är jobbigt. Det enda jag kan göra är att se på db samtidigt som jag sitter och ritar.

PS. Inlägg 100 :D

Manga

image47

Jag har haft så tråkigt hemma så jag har suttit och ritat.
Här är en av bilderna som jag blev väldigt nöjd med :)

Still a sick bastard

Har knappt fått någon sömn inatt.. Har svettats och frysit, alltså - feber.
Hade 38 grader imorse och min vanliga temperatur brukar ligga vid 36,5.
Åt precis frukost och ser samtidigt på filmen Good Luck Chuck, som verkar
vara rolig och bra. Nu ska jag återgå till den.

Sick bastard

Snyft, mår sämre idag än vad jag gjorde igår.. Idag har en förkylning tillkommit och mosigheten i huvudet är kvar från igår. Tur att Petter också var sjuk tidigare i veckan så att det inte hade blivit så att jag blev sjuk när jag var hon honom liksom.. DET vore jobbigt, så jag ska väl inte klaga för mycket (även om det är jävligt skönt att gnälla en massa).

Idag kommer mammas och pappas jobbarkompis hit med fru och barn, inte så kul när man mår som jag gör, så jag får väl hålla mig på mitt rum och roa mig bäst jag kan.

Senare ikväll ska familjen på bio (National Treasure 2) men jag orkar inte följa med så jag är ensam hemma - and I like it! Det är riktigt skönt att vara ensam hemma ibland, då kan jag se på film eller lyssna på min musik a-s-h-ö-g-t utan deras gnäll.

Just för tillfället ska jag ta tag i mina äppeldoftande Garnier-produkter och tvätta ansiktet som jag brukar. Bye!

My dad's a junkie

Pappa är morfinpåverkad och lös huset, tråkigt nog ingenting som man själv
ser på honom utan bara något som han märker av när han går. Han har fått en
slemsäcksinflammation i höftkulan som gör att det gör grymt ont i benet och
att han knappt kan gå utan att behöva se ut som en gubbe utan käpp.
(Och det är synd om honom för han får inte träna på minst 2 veckor)

Mamma och jag fick våran egen Dr. House till slut! ;)

Min rosa hamster

Har precis lagt in en beställning på 4 nummer av Cosmopolitan som jag
så länge har velat med aldrig tagit saken i egna händer.

Är hemma och är sjuk idag.. Började känna det redan igår efter middagen. Har inte kunnat sova bra inatt och har drömt hela tiden (vilket tyder på att jag inte har sovit djupt..).

Det här drömde jag om:

Vi, familjen, hade skaffat oss en liten hamster som var rosa! Vi hade varken döpt, men det var i alla fall en tjej, den eller köpt någon bur åt den så jag gick omkring och höll i henne ofta och lekte med henne. Jag gick ut på gräsmattan och släppte ner henne för att låta henne springa fritt och fortsatte att leka med henne, och då rymde hon! Jag fick springa runt som en tok och samtidigt som jag gjorde det så låg det en massa ormar på gräsmattan, sånna där små som rör sig snabbt! (Jag har en grym ormfobi och klarar inte ens av leksaksormar för de ger mig obehagskänslor och rysningar...). Jag sprang runt där och var jätterädd och grät för att ormarna var där och för att jag var tvungen att hitta hamstern. Då började jag prata gulligt och ropade efter henne, som man gör när man vill att hundarna ska bli glada :P Då dök det upp en svart hamster som led av skabb och började jaga mig och den ändrade färg på pälsen och blev röd.. Om den nuddade mig skulle jag också få skabb så jag var verkligen tvungen att springa och lura den med att göra vissa kroppsfinter och dylikt.

Sen vaknade jag bara. Heeelt jävla sjuk dröm och lite rolig när jag tänker tillbaka XD

Hoppas att ni har en bra dag, jag ska i alla fall göra det bästa av situationen och ligga i sängen och läsa Illustrerad Vetenskap och bli smart, titta på db och läsa krönikor (skoluppgift)

Efter gymmet

Sitter med mitt vanliga snack (hårdbröd med korv och te) och ser såklart på db. Är helt slut i kroppen för att jag har gymmat idag tillsammans med Fredrik och Albin, det gick väl bra men jag måste alltid gå så tidigt för att hinna med min buss som går en gång i timmen.. För jag orkar inte gå in till stan efter ett gympass bara för att få gymma 30 min längre. Jag får väl kompensera genom lite träning här hemma istället (vilket jag ändå skulle ha gjort i alla fall).

Nu måste jag dricka upp teét innan det svalnar, hörs kanske sen!

<3

Vaknade nyss och läste ett jättefint medelande
på msn som Petter skrev igår kväll.
Nu saknar jag honom ännu mer..

Kaffe och pigall..

...piggar upp en onsdagskväll som denna. Petter är sjuk så jag kan inte åka till honom nu i helgen (blir nästa helg), har räknat lite matte och försökt (observera försökt) få tillbaka lite kunskap som fanns innan lovet och just nu håller jag på och preppar inför ett litet träningspass som jag alltid brukar köra dagligen nu för tiden. Kör om tio minuter ungefär, sedan ska jag duscha och sist (men absolut inte minst!) ringa Petter för det har jag lovat.

Mjao på er.

Lantisbuss

Hemma från skolan iförd myskläder och så sitter jag här igen. Har en liten
smårolig story från bussresan till skolan imorse som jag tänkte dra:


Min buss som jag åker har slutstation vid Science park (där jag går av) och de flesta andra bussarna har sin slutstation vid centralstationen. Nästan alla som åker med min buss brukar gå av vid stationen och det brukar då vara ett fåtal kvar inkl. mig på bussen, imorse var jag helt ensam längst bak. Då när bussen släppt av folket vid stationen så börjar chauffören åka en annan väg och jag reagerar som så att "det är nog nytt eftersom att det är nytt år + att de bygger ju om osv.." så jag satt stilla kvar men anade fortfarande att något var fel. Bussjäveln har istället för att åka mot Science park åkt och parkerat för att stanna kvar där!
Jag går fram och frågar om han inte ska fortsätta mot dit jag ska och han svarade då med "Ehe, oj då. Jo du har så rätt. Jag trodde det var tomt i bussen"....
Nog för att jag satt längst bak så betyder det väl inte att jag inte finns med? Jag såg ju hans ansikte i backspegeln vilket också gör att han kan se mig. Antingen så antog han bara utan att se efter eller så.. ja såg han mig bara inte..
Smådrygt med tanke på att jag hade ju en lektionstid att passa. Inte roligt att komma sent första dagen direkt; hann dock precis i tid som tur var.

Onsdag morgon

Mmm, godmorgon!
Sitter och äter frukost i mitt rum och är nu helt färdigsminkad och har satt upp håret. Vaknade klockan 6 bara för att jag hatar att stressa på morgonen, är ju ändå lika trött då som vid 7 så för min del så blir det ingen skillnad, bara en bra start på dagen ;)


Första skoldagen för i år var det ja.. Boring, vill att vinterlovet ska vara längre och skoldagarna färre. Det vore något det. Hörs sen!


Avslappnat!

Dricker min iskaffe och spanar runt lite på bilddagboken. Har inte direkt något bättre för mig.. Fick dock hem en "ny" film igår; Corpse Bride, som jag ska se lite senare framåt kvällen samtidigt som jag tränar kroppen lite. Fan det blir nog en fyrapoängare (av fem) för min del idag på matmätaren! Istället för att småäta något tidigare så körde jag direkt igång med middagen och både mamma och pappa blev förvånade av att jag gjorde det självmant (visserligen så klagade de inte, de slapp ju göra jobbet!).
Nu ska jag se på några avsnitt av db innan jag gör någonting annat. Har föresten köpt nya skor idag! Riktigt snygga ;)

Något att komma med

Fan vilken helt onödig blogg jag har. Hittade nyligen en blogg om en kille på 20 år som berättar om hur det är att ta hand om sin neurologiskt sjuka mamma och han skriver massor och berättar mycket intressant. Och vad skriver jag om egentligen? Vill också hitta något som andra kan tycka om att läsa och följa..

Läs bloggen här och säg vad du tycker

Tisdag

Har hunnit ut med hundarna så här på morgonen. Pappa väckte mig vid 9-tiden och Bosco hoppade genast upp i min säng och började pussa på mig och ville gosa, då kan jag inte göra annant än att smälta.. Så jag gick ut med honom och då blev han, och Busan, överlyckliga :)

Har nyligen sett ett nytt avsnitt av Gossip Girl och satte upp håret samtidigt.. Fan att det alltid ska vara så att man har superbra hårdagar när man INTE ska träffa någon/några..
Ironiskt or what?! Shit happens.


Idag ska jag styrketräna lite, kan inte dra ut och springa för att det är is längs med heeela vägen och det är väl en billig liv/skadeförsäkning om jag låter bli att springa. För min del blir det armhävningar, situps och rygglyft som gäller. Skulle nog inte sitta helt fel med någon lårövning kanske? Har lovat mig själv att äta rätt idag också, nada onyttigt! I sånna fall får jag 5 eller 4 poäng av 5 i min träningsdagbok, och sånt tycker min kropp och mitt psyke om!
Wish me luck.


Morfar i Sala

Äter på en liten chokladbit (oh, choklad igen..) och dricker en kopp peach/mango te som är supergott! Har rätt så nyligen kommit hem från att ha varit hos morfar och Ulla-Maj (hans brud) tillsammans med familjen. Vi var där för att äta middag och fika. De bor i Sala så det var en liten bit att åka (ungefär 50 min enkel resa). Har haft så tråkigt så det enda jag har gjort är att jag har varit lite social och sedan har jag bara suttit och tänkt på Petter.. Det är som att man är nykär dygnet runt och det finns inget bättre :) Pratade i drygt 2 timmar med honom i telefon igår och det var abstinensstillande.

Nu under kvällen ska jag göra 15 armhävningar per db-avsnitt som jag ser och sedan innan jag ska sova så kör jag igenom några situps och rygglyft (vill ju inte se ut som en grottmänniska..)
Kanske tittar förbi hät en gång till senare om du har tur, hej!

Backup-layouten

Nu är layouten ändrad en aning i alla fall. Ska försöka fixa någon
lätt och snygg bakgrund som funkar så att det inte ser allt för mycket
ut men ändå inte så tomt. Åh, det här är ju riktigt roligt!

Foton jag tog vid nyårsskiftet

image53 image55 image56

Vad tycks? Vad bör förbättras?

Choklad

Jag har fått en hemsk liten förkärlek till choklad! Jag som annars aldrig tyckt om det särskillt mycket (visst det var gott och så, men inte någon jag föredrog framför annat). Vid varje sötsug som jag får så vill jag ha choklad - helt vanlig mjölkchoklad. Kul att veta va? Så när du vill göra mig glad så bör du köpa mig glädje i form av just choklad. Lovley för mitt psyke men inte för min kropp. Fan vad fixerad man är.. Jag och Fredrik låg uppe till halv sex och bara pratade och det mesta var om kroppsfixeringar.


Ska göra om layouten på bloggen för den som jag har just nu är så lätt och ful tycker jag. Ska köra på något tema antar jag.


Värt

Usch snart är ju lovet slut också.. Snyft, verkligen! Nu är det bara imorn och tisdag kvar innan allt kör igång igen. Tur är väl att vårterminen oftast brukar rulla på i ett rätt hyffsat tempo. Skönt för den här veckan är ju att helgen kommer så snabbt igen, att det liksom blir en lugn start genom att ta lite i taget. Jag ska dess värre till Petter i helgen och då kommer tiden gå väldigt långsamt bara för att man längtar så. Alltid ska det vara nått.

Var med Fredrik, Albin och Per igår och vi såg på andra filmen i The Matrix-triologin, åt kladdkaka och spelade biljard (jag spelade ovanligt bra och fick ner ett antal bollar!). Det var roligt igår för vi har inte gjortGJORT någonting på riktigt länge. Det brukar ju alltid bli så att man träffas och bara ser på någon film och sen händer det liksom inget mer, men igår gjorde vi faktiskt roliga saker som fick en att inte behöva tänka "jag skulle lika gärna kunnat vara hemma..". Very nice!

Nu ska jag göra annat, ses!

Lördag

Mmmm, godmorgon. Sitter just nu med ett db-avsnitt, en kopp te och en tallrik fil och fullkornshjärtan ;) Mums.
Dagen som kommer ska jag tillbringa hemma och sen senare på kvällen drar jag till Fredrik och gör någonting där istället. Har ju bara varit hemma på lovet nästan..

Rea

Var till Gränby C. med pappa och stack in till MQ, men det fanns bara en massa rea-skit där så jag lät det vara. Jag förstår inte hur man kan lägga så mycket pengar på kläder som ändå snart är "last season", det är ju det som är själva grejen med reor; att affärerna säljer slut på det gamla och köper sedan in en massa nytt som inga andra redan har! Så jag väntar med att spendera mitt presentkort på MQ till de nya kollektionerna kommer in.

Orkar inte göra något speciellt i kväll så jag stannar hemma.
Bye!


Hälsofreakout

Åh så skönt, har varit ute och sprungit idag! Körde bara 2 km, då i ett snabbt tempo så det tog inte så lång tid alls. Nu nördar jag mig framför dragonballavsnitt (har 245 avsnitt kvar att nörda av mig på där varje avsnitt är 20 min långt). Gör 15 armhävningar mellan varje avsnitt och dricker en massa vatten. Fan vad jag behöver gå på toa ofta på grund av det (..logik) märker skillnad av de två senaste veckorna sen jag började dricka mera.

Ikväll ska Petter kanske slå mig en pling, efter det ska jag se på en film och äta en sallad som jag fixade tidigare under middagen. En enkel jäkel med flera olika salladsblad, gurka, tomat och fetaost; Mums! Har aldrig tyckt om fetaost men sedan vi hade det på en pizza hemma hos Marcus när han fyllde år så har jag lärt mig mer och mer. Tänk så mycket man missar för att man nästan aldrig smakar? Jag känner att jag vågar smaka mera nu för tiden på olika saker. En sak som jag dock aldrig kommer smaka på (i alla fall på ett bra tag) är pytt i panna.. USCH!?

Torsdag

Godmorgon.
Har inte orkat bry mig om bloggen på senaste tiden, har haft annat för mig. Dels så har vi ju nyårsfiranden (som ändå ingen orkar bry sig om hur mitt var) och sen så jobbade jag 9 timmar igår på Storvretacupen tillsammans med Sarah som spelar i mitt fotbollslag, och det var väldigt roligt! Visserligen är det sämre betalt än vad komunens sommarjobb ger men det är värt det XD

Idag har jag hundarna vilket betyder att jag måste gå ut med dem tre gånger idag, ge dem mat och ha dem i mitt rum. De är så gosiga.

Nu ska jag avsluta min frukost med en kopp te, bye!

RSS 2.0